Wil jij jouw eigen administratiekantoor starten ?


  •   zondag 24 november 2019

Altijd al gedroomd van een eigen administratiekantoor ? Wij helpen u graag.

 

Wij helpen u als starter op weg. Met onze steun kunt u zich direct richten op de kern van uw werkzaamheden: administratieve en fiscale dienstverlening aan uw klanten. Een administratiekantoor starten doet u waarschijnlijk maar éénmaal, als formule doen wij dat vele malen per jaar. Daarom hoeft u niet het wiel opnieuw uit te vinden.

Waar kan de franchisenemer op rekenen?

  
Iedere franchisenemer kan rekenen op een bepaald werkgebied in Nederland. Dit kan een stad of regio zijn. Nieuwe leads uit die stad/regio zullen allereerst aan de betreffende franchisenemer worden toegewezen. Verder kun je gebruikmaken van onze software (boekhoud- en salarissoftware en rapportgenerator) en expertise. Voor deze diensten hanteren wij in de startfase een maandelijkse fee van € 250,-, na het eerste jaar € 500,- (excl. btw).

Toetreden als franchisenemer ?

Als startende formule hanteren wij een zeer scherpe toetredingsfee van € 2500,-. Dit bedrag kan in delen voldaan worden. Hiervan is €1000,- voor leadgeneratie en/of extra acquisitietraining. Voordat u een definitief franchisecontract tekent, tekent u eerst een intentiecontract. In de intentiefase die volgt gaan wij uw ondernemerschap na en schrijft u een ondernemersplan. En vanzelfsprekend kunt u hierbij op onze steun rekenen. Zo komt u bij de start goed beslagen ten ijs en zijn wij ook overtuigd van het slagen van uw onderneming.

Interesse ? Stuur dan een email aan john@grandfinancial.nl met een korte motivatie en CV. Daarna maken we een persoonlijke afspraak om de volgende stappen door te nemen.

Share our website