Aangifte C/M biljet


Buitenland

Bent u in een jaar uit Nederland geëmigreerd of naar Nederland geïmmigreerd?  Woonde u in het buitenland en had u Nederlandse inkomsten of bijvoorbeeld een 2e woning in Nederland?

Dan krijgt u in het eerste geval bij de belastingaangifte over dat jaar te maken met een zogenaamd M-biljet. In het tweede geval dient u belastingaangifte middels een C-biljet te doen. Bij het invullen van de belastingaangifte zult u een aantal keuzes moeten maken die de te betalen of terug te krijgen belasting in hoge mate beïnvloedden.

Kiest u er bijvoorbeeld voor om het gehele jaar binnenlands belastingplichtige te zijn? Of juist niet? Mag u de hypotheekrente van uw woning dat jaar aftrekken? En in welk land zijn uw sociale verzekeringen geregeld?

Door al deze extra punten die beantwoord moeten worden, is een aangifte met een C- of M-biljet een stuk tijdrovender. Om deze reden is het tarief ook een stuk hoger. Vanaf € 129,- nemen wij u het volledig uit handen. 

Belastingplichtige kunnen zelf deze aangiften niet digitaal indienen. Met onze professionele aangiftesoftware kunnen wij dat echter wel.

Na uw aanmelding voor deze dienst, sturen wij u alle verdere informatie over de aan te leveren gegevens.


 

Share our website